Kwaliteit & veiligheid

Bij Jonkman Sauzen bent u verzekerd van een constante kwaliteit van de geleverde producten. En van een smaakbeleving die aansluiten bij de vraag van u en uw klanten. Dit is te danken aan het gebruik van uitsluitend goede ingrediënten en aan onze bovengemiddelde kwaliteitszorg.

Smaakbeleving

Of u nu kiest voor premiumkwaliteit of voor een low budget product … wij gebruiken altijd kwalitatief goede ingrediënten. Zo maken wij onze sauzen uitsluitend met scharreleieren. Bovendien onderwerpen we alle grondstoffen die wij inkopen vooraf aan een grondige test.

Kwaliteitszorg

Kwaliteit is een kwestie van smaak. En van voedselveiligheid. Jonkman Sauzen stelt daarom bovengemiddeld hoge eisen aan de kwaliteitszorg. Vanzelfsprekend laten wij onze producten testen door een onafhankelijk bureau.

Ook in ons eigen laboratorium

En we geven onze klanten graag nóg meer zekerheid. Daarom analyseren we alle inkomende grondstoffen én onze uitgaande producten. Dit gebeurt in ons eigen laboratorium, door onze laborant en onze twee kwaliteitsmedewerkers. Zij analyseren alle inkomende grondstoffen én onze uitgaande producten.