Maaltijdsauzen

Jonkman Sauzen produceert en levert heerlijke sauzen voor een smaakvolle maaltijd. Zoals sandwichsauzen, zigeunersauzen en babi pangangsauzen. We leveren aan retail, groothandel en industrie. Onze maaltijdsauzen vinden hun weg naar supermarkten, restaurants en groothandels, vaak onder private label. Ook aan producenten van maaltijdsalades en voorverpakte maaltijden gebruiken onze sauzen. We maken sauzen met een rijke en volle smaak.

Hittestabiele sauzen

Onze maaltijdsauzen zijn hittestabiel. Dit betekent dat de sauzen bij verhitting niet uit elkaar vallen. Hierdoor hoeft de consument geen extra handeling te doen om er een saus op te smeren. Denk bijvoorbeeld aan currysaus bij een frikandelbroodje of aan pizzasaus. Diverse van onze maaltijdsauzen zijn bovendien diepvriesstabiel.

Receptuur op klantspecificatie

Wilt u graag aan maaltijdsaus laten maken volgens specificatie? Dat kan. Onze productontwikkelaars gaan graag voor u aan de slag. Met als resultaat: een kwaliteitsvolle maaltijdsaus waarmee u zich onderscheidt. Meer over productontwikkeling

Onze vleessauzen

We produceren onder meer:

Sandwichsaus

Een smakelijke saus voor broodjes, wraps en burgers. We maken deze sandwichsaus op basis van groenten en met de lekkerste ingrediƫnten.

Babi Pangangsaus

De perfecte basis voor een smakelijk oosters vleesgerecht. Op basis van smakelijke specerijen.

Zigeunersaus

Een rijk gevulde zigeunersaus voor bij een echte zigeunersnitzel. Op basis van groenten (paprika, augurk, ui), tomaat en specerijen.

Wilt u een smakelijke maaltijdsaus volgens eigen receptuur?

Neem contact op over de mogelijkheden