Private label

Tachtig procent van onze producten worden verkocht onder private label. Onder het huismerk van een supermarkt of onder de merknaam van een horecagroothandel. Bij Jonkman Sauzen doet u geen enkele concessie aan de kwaliteit. Dat komt omdat wij onze producten vervaardigen met uitsluitend goede ingrediënten. Zo maken wij de mayonaise voor onze sauzen op basis van scharreleieren. En selecteren we overige grondstoffen in ons eigen laboratorium. Dat biedt zekerheid.

Verpakking op maat

Van chachet en knijpfles voor de consument tot emmer en sauscontainer voor groothandel en fabrikant. En alles daartussen in. Jonkman Sauzen levert haar sauzen, marinades, dressings en kruiden in elke gewenste verpakking. Afhankelijk van het doel en de bestemming. Dit vanuit de overtuiging dat een verpakking geen kostenpost is, maar een belangrijk marketinginstrument.

Afwijkende verpakking

Wilt u onze producten graag verkopen in een afwijkende verpakking? Dat kan! Wij gaan graag samen met u op zoek naar een verpakking die aansluit bij uw vraag en uw doelstellingen. En: bij uw kopers.

Meer weten over onze verpakkingen? Neem contact op.